Van Haesendonck

Installateur van centrale verwarming

Van Haesendonck Verwarming uit Rumst is een familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in duurzame verwarming en hernieuwbare energie. Contacteer ons voor de installatie, het onderhoud of herstellingen van uw ketel, warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen; zowel voor particulieren en bedrijven als voor industriƫle panden. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw en renovatie.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in de omgeving van Rumst, Kontich, Aartselaar, Mechelen, Hombeek, Boom, Walem, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Antwerpen en randgemeentes en Belsele.